"Коли абревіатури КВК, ФСБ та КДБ зливаються, це вже не дуже смішно"

"Коли абревіатури КВК, ФСБ та КДБ зливаються, це вже не дуже смішно"

Інтернет-архів
хв
27 липня 2015 року

Володимир Путін висловив співчуття литовцям та запросив їх до Росії. Президент Росії відзначив великий відтік мешканців Литви із країни. Ведуча "Комерсант FM" Оксана Барикина обговорила тему з Андрієм Більжо - художником, письменником і ресторатором, а за освітою - психіатром.


"Скільки в Литві раніше було, за радянських часів?" - Запитав Володимир Путін. Вріо губернатора Калінінградської області Микола Цуканов відповів, що в Литві жило понад 3,5 млн осіб, а зараз залишилося близько 1,4 млн жителів. "Більше половини людей виїхали з країни. Нехай до нас приїжджають", - заявив Путін. При цьому президент закликав не радіти з труднощів, з якими стикаються сусідні країни. "Проблем у всіх вистачає, не радітимемо тому, що у них проблеми. Будемо вирішувати свої", - сказав президент.

— Що ви думаєте про це?

— Доброго ранку, дорогі радіослухачі, доброго ранку, Оксано. Мені завжди якось страшнувато, коли Володимир Володимирович жартує останнім часом. І не треба радіти чужим проблемам, давайте свої вирішувати. Якось щось мені не по собі, особливо коли КВК у Калінінградській області, здається, що прибалти повинні трохи напружитися. Якісь зловісні жарти.

— Там про Польщу ще добре було сказано.

— Так, Латвію, Прибалтику ми вже обігнали і зробили. А рік, три, чотири — і Польщу додамо.

— Дожмем.

«Ми будемо, так».

— Тобто зараз ми їх таки тиснемо, виходить.

- А там ще були такі. "КВК - двигун прогресу та розвитку Калінінградської області", - з усмішкою сказав президент. "Ліха біда почала, головне - не зупинятися", - радів Масляков. "Щойно КВК вийде в прямий ефір, інвестори будуть в черзі стояти, а ми вже готуємо земельні ділянки", - повідомив глава Калінінградської області і розповів про нові готелі, згадавши і гральну зону. "У них своя гральна зона", - розсміявся Путін, маючи на увазі КВК. "Ігрова", - про всяк випадок уточнив Цуканов. Ні, веселі хлопці там зібралися. Я навіть боюся говорити, чесно кажучи, може, закінчимо програму?

— Поки що не пізно?

— Так, я боюся сказати, чесно кажучи, як я не люблю КВК. Тому що я знаю, що у КВК дуже багато шанувальників. Але дивитися всі ці жарти просто неможливо. Я колись був великим шанувальником КВК, ще в Радянському Союзі. Тому що там справді були жарти на межі фолу, і ти розумів, що як це, Радянський Союз і раптом — раз щось проскакує, езопів мова та інше! А тут дозволили: ось сидить президент, і ми про президента жартуємо, а він регоче.

— А може, це з віком? Я, до речі, у молодості теж любила КВК, хоча вже не радянська, а зараз не можу дивитися.

— Оксано, люба, про вік даремно. По-перше, у нас різний вік. Потім Олександр Масляков — людина вічно молода. "І Ленін - такий молодий, і юний Жовтень попереду!" Ні, КВК – це величезна імперія, гігантська, гігантська кількість шанувальників. Масляков розкрутив усю цю історію та зробив її міжнародною. Коли КВК приїжджає на кордон із Прибалтикою, і починаються такі жарти, коли підраховується кількість людей у ​​Прибалтиці, яка звідти поїхала з 90-х років, давайте приїжджайте до нас, і ми вам оформимо, якщо ви купили квиток на КВК, у вас буде безвізовий. режим. Можливо, у мене параною, хоча параною я якраз лікував, але за собою завжди не помічаєш, нехай інші скажуть, але ці жарти під боком, ці "ввічливі люди" і "зелені чоловічки", які сидять у голові, " Клуб веселих і кмітливих", — все пов'язано, хто жартує, кому належить абревіатура, хто перебуває у залі, все змінюється.

Мене питають, а чи можна жартувати про все? Можна жартувати про все. Важливо, хто жартує, де жартує і з якого приводу, в якій аудиторії. Це дуже важливо. І коли абревіатура ФСБ, абревіатура КДБ та КВК зливаються разом і стають в один ряд через кому, якось уже не дуже смішно, якийсь зловісний сміх. І коли цей жарт "нехай до нас приїжджають ті, хто купили квитки на КВК, у них буде безвізовий режим, і ми їх шпротами нагодуємо, ха-ха-ха",-- це вже ж інше "ха-ха-ха" , десь за лаштунками, десь із темряви та луна "ха-ха-ха". "Скільки там у них? 3,5 було? Половина поїхала? Залишився 1,7 млн ​​- ха-ха-ха - приїжджайте до нас, до Росії, ми вас тут шпротами нагодуємо.

Ось щось таке, Оксано, це в мене, це, мабуть, уже старече. Треба веселитися, переїжджати з регіону в регіон, займатися своїми проблемами, правильно сказав президент Володимир Володимирович Путін, не лізти ні до кого через кордон, але якось я б порахував, скільки виїхало у нас із 90-х років, і хто виїхав. це дуже важливо.

— Але, до речі, і зараз би теж непогано подивитися.

— Це зовсім інша історія. І от якщо цього року тільки за перші місяці 2015 року відвалило 300 тис. осіб, і що це за люди, і хто замість них приїхав, я б почухав тут потилицю і пожартував би якось зовсім інакше або взагалі не пожартував би. , тому що проблема досить гостра. І якось життя і Дума підкидає нам такі закони, перспективи, особливо з капітальним ремонтом, що якось я б на цю тему пожартував, але тоді КВК би закрили. Будьте здорові, тримайте себе в руках. Дивіться КВК, кому подобається, веселіться, будьте веселими, а головне — кмітливими, і тримайте себе все-таки в руках.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як видалити троян Conteban з вашої системи

"A native of the village of Stepnoy, Zabaikalsky district, .. | Night KRASNOKAMENSK"

Portrait of the Babai Killer: The Life and Death of Oleksandr Mozhayev in Ukraine